Udrea a reclamat Antena 3 la CNA pentru ca duce o campanie de denigrare impotriva ei, ”la comanda patronului postului”.

”Dupa unul dintre cele mai murdare si nedrepte atacuri la adresa mea din ultimul timp, reprezentat de emisiunea Oanei Stancu de sambata seara, am decis sa dau in judecata Antena 3 si pe prezentatoarea in cauza si, in egala masura, sa sesizez Consiliul National al Audiovizualului pentru abuzurile si incalcarile repetate ale legislatiei”, scrie Elena Udrea pe blogul ei.

Udrea argumenteaza ca in ultimii trei ani trustul Voiculescu a construit o adevarata strategie de denigrare a sa, a atacat-o permanent fara argumente, a prezentat informatii mincinoase si calomnioase legate de ea, cu unicul scop de a-i afecta imaginea publica.

"Avand in vedere faptul ca aceasta lupta este inegala, de vreme ce ei folosesc un intreg trust de presa bine alimentat cu fonduri si resurse de catre Dan Voiculescu, am decis sa ma adresez institutiilor statului", a declarat Udrea spre finalul postarii sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.