PDL ii solicita premierului Victor Ponta sa il demita pe ministrul Culturii, Mircea Diaconu.

"PDL solicita primului-ministru demiterea ministrului Culturii pentru ca ministrul in functie a aflat ieri ca va fi extinsa ancheta penala in ceea ce-l priveste. PDL solicita primului-ministru sa-l demita pe ministrul Culturii, astfel incat sa nu mai avem o echipa asupra caruia sa planeze suspiciuni", a precizat Cristian Preda.

Mircea Diaconu este asteptat la Parchetul General

El a aratat ca legea este lege pentru toata lumea si a mentionat faptul ca la nivelul Guvernului a existat o problema de "constructie" prin faptul ca exista deja un numar de ministri care au fost demisi din cauza unor acuzatii, scrie MEDIAFAX.

Cristian Preda a vorbit despre "numirile problematice" din Guvern, aratand ca presa a evocat numirea unor fini ai lui Victor Ponta in diverse functii.

"Presa a evocat ieri numirea domnului Claudiu Preoteasa, un fin al primului-ministru, iar la Ministerul de Externe domnul Cazanciuc a fost reconfirmat ca secretar general, care se afla in aceeasi generatie cu domnul prim-ministru. Cred ca intr-o situatie de criza nu e vreme pentru personalizarea relatiilor, pentru a crea posturi si cumetrii politice", a adaugat Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.