Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Constantin Grajdan, este cercetat de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului, dupa ce a trimis instantei supreme adresa privind retragerea institutiei din procesul “Trofeul Calitatii”.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au audiat, joi, pe Constantin Adrian Balaban-Grajdan si i-au adus la cunostinta acuzatiile, respectiv de favorizare a infractorului.

Sase angajati ai ISC, audiati la DNA

Dupa mai bine de opt ore de audieri, Grajdan a fost lasat sa plece, el fiind cercetat in libertate in acest dosar
, conform stirileprotv.ro.

Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale intocmite de procurori, in 22 mai, Constantin-Adrian Balaban Grajdan, cu incalcarea dispozitiilor legale si a procedurilor interne privind circuitul documentelor si fara a avea avizul vreunei directii din cadrul Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), a intocmit, a semnat si a transmis la inalta Curte de Casatie si Justitie o adresa potrivit careia renunta, in numele institutiei, la pretentiile civile in dosarul "Trofeul calitatii", se arata intr-un comunicat al DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.