Secretarul general al Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Marian Bucur, si alti cinci angajati sunt audiati la DNA, unde este asteptat sa ajunga si Constantin Drajdan.

Surse judiciare au precizat ca Marian Bucur si ceilalti cinci angajati ai ISC sunt audiati in calitate de martori, in legatura cu modul in care Constantin Adrian Balaban-Grajdan a decis trimirea la instanta suprema a adresei privind retragerea institutiei din procesul "Trofeul Calitatii".

Bodu: Curtea de Conturi trebuie sa se autosesizeze in cazul renuntarii ISC in "Trofeul Calitatii"

Acestia ar fi declarat in fata procurorilor ca au fost luati prin surprindere de adresa depusa la dosar, ca Grajdan nu s-ar fi consultat cu nimeni in legatura cu emiterea documentului si ca nu inteleg pozitia acestuia
, au spus sursele judiciare, potrivit ZF.ro.

Premierul Victor Ponta l-a demis pe seful Inspectoratului de Stat pentru Constructii (ISC), Constantin Grajdan, dupa ce acesta a declarat ca institutie pe care o conduce nu constituie parte civila in dosarul “Trofeul Calitatii”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.