Premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat cu liderul PNL, Crin Antonescu, despre varianta avansata de Eugen Nicolaescu privind desfiintarea CASS, iar concluzia a fost ca acesta a vorbit in nume personal.

El a adaugat ca nu doreste ca conduca un Guvern "ca acela al Conventiei Democrate, in care fiecare iese pe strada si isi da cu parerea".

"Nu exista asa ceva, nici vorba. A fost o propunere personala a lui Nicolaescu. Am discutat cu Crin Antonescu si, de acum incolo, nu se va mai intampla ca fiecare sa fie vedeta pe domeniul lui. Eu nu conduc un Guvern ca acela al Conventiei Democrate, in care fiecare iese pe strada si isi da cu parerea, astfel incat si membrii PNL, si membrii PSD care vor sa aiba idei nastrusnice trebuie sa vina sa le discutam intai la USL", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Comisiei de sanatate din PNL, Eugen Nicolaescu, a anuntat, marti, intr-o dezbatere, ca PNL doreste schimbarea modului de finantare din domeniu prin desfiintarea completa a asigurarilor sociale de sanatate (CASS).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.