Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a anuntat ca s-au stabilit si votat nominalizarile pentru secretarii de stat propusi de partid, o parte dintre acestia fiind deja numiti prin decizii de premier.

Astfel, la ministerul Finantelor, secretari de stat din partea PNL a fost nominalizati Claudiu Doltu si Eugen Ciorici.

La Ministerul Justitie a fost nominalizat Ovidiu Putura, iar la ministerul Apararii, Sebastian Huluban.

La Ministerul Agriculturii secretar de stat va fi Gheorghe Albu, iar la ministerul Muncii, Denisa Patrascu, secretar de stat la Ministerul Educatiei fiind nominalizat Stelian Fedorca, informeaza MEDIAFAX.

Secretar de stat la Ministerul de Externe va fi, din partea PNL, Dan Petre, iar la Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu.

La Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost nominalizat din partea PNL Marcel Bolos, iar la Mediu, Mugurel Cozmanciuc.

La Ministerul Culturii, secretar de stat a fost votat de PNL Sergiu Nistor, iar la Ministerul Comunicatiilor a fost nominalizat CEO-ul a doua mari companii multinationale, Ovidiu Artopolescu.

Vicepresedintele PNL a aratat ca toti cei nominalizati de PNL pentru functiile de secretari de stat sunt foarte buni profesionisti, o parte dintre ei fiind membri de partid, iar o parte nefiind membri in partidul liberal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.