Partea cea mai grea pentru a deveni consilier general al Municipiului Bucuresti nu o reprezinta votul bucurestenilor, ci suma pe care trebuie sa o platesti pentru a ajunge pe listele de vot.

Surse din USL au declarat ca fiecare loc pe lista de candidati se plateste la partid, iar suma creste cu cat se urca mai sus in lista.

Pentru locurile 1-10 pe lista tariful este de 35.000 euro, pentru locurile 10-20 este 25.000 euro, locurile 20-30 costa 15.000 euro, iar pentru pozitiile 30-35 tariful e de 5.000 euro”, au precizat pentru B365.ro, surse din cadrul USL.

Potrivit acelorasi surse, un loc eligibil pe listele PDL este chiar si mai scump, avand in vedere ca in Consiliu vor intra mai putini PDL-isti decat la mandatul trecut. De asemeni, in ciuda crizei, preturile au crescut fata de precedentele alegeri, de acum patru ani, spun aceleasi surse.

Totusi, unii consilieri generali, care doresc sa obtina al doilea mandat in Consiliul General al Municipiului, neaga informatiile colegilor lor. “Candidatii de pe lista USL contribuie cu munca, inteligenta si activitate, nu cu bani”, a spus consilierul general Cornel Poterasu (PNL), situat pe locul 17 pe lista USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.