Politica 7 Mai 2012 22:24
Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca a rugat-o pe Corina Dumitrescu sa accepte ca pentru acest moment sa nominalizeze o alta persoana pentru portofoliul Educatiei, noua propunere fiind senatorul PSD Ioan Mang.
Ioan Mang este senator de Bihor, membru in Comisia pentru invatamant. El este, din 2003, profesor universitar la Universitatea Oradea, conform MEDIAFAX.

“Am apreciat foarte mult ca doamna profesor Dumitrescu a dat raspunsuri la motivele de indoiala ale presei. Propunerea mea pentru doamna Dumitrescu a fost facuta cu toata buna credinta. Era foarte important ca prestigiul, probitatea profesionala sa nu aiba de suferit iremediabil. In acelasi timp, deciziile politice si dureroase trebuie sa le iau. Am considerat ca in perioada urmatoare, ministrul Educatiei are imediat de organizat admiterea, bacalaureatul. Un ministru care trebuie sa raspunda in fiecare zi la acuzatii nu poate functiona”, a declarat Victor Ponta in cadrul conferintei de presa, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.