Traian Basescu a declarat ca prelungirea crizei politice ar reprezenta un dezastru pentru Romania.

Intrebat daca va trece Guvernul Ponta luni de Parlament, seful statului a refuzat sa dea un raspuns, motivand ca “nu poti stii niciodata” cand vine vorba de Parlamentul Romaniei.

Traian Basescu a vorbit si de colaborarea cu Victor Ponta, pe care a descris-o ca fiind una "institutionala": "Sigur ori de cate ori se fac lucruri in interes national trebuie sa le facem impreuna, ca nu putem face altfel: unul intr-un fel si altul in alt fel", potrivit realitatea.net.

Guvernul propus de premierul desemnat Victor Ponta are sustinerea USL, UNPR si a grupurilor minoritatilor in Parlament, ceea ce reprezinta majoritatea in ambele camere.

Liderii formatiunii PDL au declarat ca nu vor sustine un guvern din care nu fac parte, iar cei din UDMR sunt suparati din cauza dorintei de abrogare a Hotararii de Guvern privind infiintarea sectiei de maghiara in cadrul UMF Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.