Politica 3 Mai 2012 11:52
Toti consilierii si secretarii de stat din aparatul de lucru al premierului demis Mihai Razvan Ungureanu demisioneaza din functie, urmand sa elibereze posturile pana la instalarea noului Guvern.

"S-a considerat ca asa este normal, ca toti consilierii si secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu sa demisioneze si sa elibereze posturile pana la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta", au aratat sursele citate de MEDIAFAX.

Ponta: Secretarii de stat si prefectii vor fi schimbati

Andreea-Paul Vass a anuntat deja ca i-a cerut, joi, lui Ungureanu eliberarea din functia de consilier de stat pe probleme economice.

Majoritatea consilierilor si secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucreaza in Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc, la care se adauga si consilieri numiti personal de Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.