Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca prioritatea Guvernului Ponta trebuie sa fie organizarea corecta si rapida a alegerilor si desfasurarea lor in buna ordine.
De asemenea, fostul premier afirma ca trebuie facute toate eforturile pentru a elimina coruptia politica care a macinat in ultima vreme alegerile din Romania, “in asa fel incat sa se asigure deplina legimitate celor care vor reprezenta cetatenii in structurile locale si in Parlament”.

"Pot sa apreciez ca sunt oameni cu o certa valoare profesionala, cu o valoare politica si imi doresc foarte mult ca aceasta echipa sa reuseasca in sensul asteptarii cetatenilor, sa performeze, tinand cont ca are o existenta limitata in timp si ceea ce este normal intr-o democratie, si anume alegerile parlamentare, sa fie cele care sa dea o deplina legitimitate si forta noului executiv", a spus Tariceanu despre noul Executiv, potrivit gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.