Dragos Frumosu si-a inregistrat, luni, candidatura, din partea USL, pentru Primaria Sectorului 2, el dand asigurari ca va invinge si ii va scapa pe toti locuitorii acestui sector "de toate satanele existente".

El a afirmat ca va face tot ce-i va sta in putere ca locuitorii Sectorului 2 "sa beneficieze de tot binele din lume" si, intrebat despre prioritatile sale ca primar, a mentionat "drumurile, curatenia, linistea, parcurile si caldura mai ieftina".

Dragos Frumosu, presedinte al Federatiei din Industria Alimentara, a spus ca prefera sa nu faca promisiuni si ca este important ca faptele sa vorbeasca. "Sunt un om de fapte, sunt om social. Reprezint din punct de vedere social foarte multi oameni", a tinut sa precizeze Frumosu, citat de MEDIAFAX.

Acesta a mai aratat ca viitorul primar trebuie sa fie un om gospodar, bun organizator si o persoana sociala, care sa se ingrijeasca de binele oamenilor pe care ii reprezinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.