Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5, el sustinand ca va castiga cel de-al patrulea mandat de edil al acestui sector cu cel putin 75%.

Vanghelie a spus, dupa ce a iesit de la Biroul Electoral, ca are foarte mari emotii, desi la eveniment venisera cateva sute de sustinatori care au scandat "Vanghelie!" si "Vanghelie, primar!".

"Sunt emotionat, am emotii foarte mari. Doar nebunii n-au emotii si nu le e frica", a spus Vanghelie. El a precizat ca si-a depus candidatura pentru ca doreste sa finalizeze proiectele pe care le-a inceput si care constau in finalizarea reabilitarii termice a blocurilor din sector si in asfaltarea tuturor strazilor, conform MEDIAFAX.

Vanghelie a facut o mica baie de multime printre sustinatorii sai, aflati in fata primariei, el fiind sarutat pe obraji de mai multe doamne care i-au lasat urme de ruj.
In momentul in care jurnalistii i-au atras atentia ca a fost rujat de catre doamne, Vanghelie a raspuns razand: "Asta e, e o placere pentru barbati".

Edilul sectorului 5 le-a transmis tuturor contracandidatilor sai multa sanatate si a apreciat ca cel mai amenintator dintre acestia este chiar finul sau candidatul independent Catalin Stochita.

Printre contracandidatii lui Vanghelie se numara Mugur Mihaescu si fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.