Fostul prefect al Capitalei Mihai Atanasoaei si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5 din partea PDL, el urandu-i actualului primar si viitor contracandidat Marian Vanghelie "multa bafta", apreciind ca acesta ar avea nevoie.

"Ii urez lui Marian Vanghelie multa bafta, simt ca va avea nevoie", i-a transmis Atanasoaei actualului edil al Sectorului 5.

El a precizat ca si-a depus candidatura intrucat considera ca dupa 12 ani de mandat al actualului primar Marian Vanghelie a venit vremea ca si Sectorul 5 sa aiba un primar care sa readuca acest sector in Capitala acolo unde-i este locul.

"Exista solutii la lipsa de solutii a actualei administratii si eu vin cu aceste solutii in fata unei largi majoritati, a celor din Sectorul 5, care doresc o schimbare. Consider ca pornesc cu sanse foarte importante, avand in vedere valul de nemultumiri pe care l-am resimtit in cei trei ani si jumatate ca prefect", a spus Mihai Atanasoaei, citat de MEDIAFAX.

El a sustinut ca Primaria Sectorului 5 a fost inchisa aproape ermetic cetatenilor si investitiilor si a aratat ca primul lucru pe care-l va face, daca va fi ales, va fi acela de a redeschide primaria catre oameni. Atanasoaei a mai spus ca doreste sa angajeze firme de salubritate in conditii legale si sa puna la munca politia locala din Sectorul 5.

Citeste si Mugur Mihaescu, in lupta cu Vanghelie pentru Primaria Sectorului 5


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.