USL a lansat, pana acum, sapte programe constituind viziunea sa despre economie, educatie, administratie, agricultura, turism, mediu si energie, printre promisiuni numarandu-se crearea unui milion de noi locuri de munca si introducerea impozitului diferentiat.

In viziunea sa despre economie, USL a avansat promisiunea de a face un milion de noi locuri de munca, astfel incat numarul de angajati sa devina cel putin egal cu numarul de pensionari, promitand, totodata, o crestere economica de 4% anual.

Obiectivul de creare a un milion de noi locuri de munca va fi posibil, in viziunea USL, in principal, prin reducerea costului muncii si prin scaderea fiscalitatii.

USL a promis reducerea CAS cu 5% pentru angajatori, reducerea integrala a platii CAS datorate de angajatori pentru un an, precum si zero taxe pentru angajarea in regim part-time si cresterea salariului minim pe economie la 800 lei/luna, scrie Wall-Street.ro.

USL va pastra plafonul de 16% si va introduce impozitul diferentiat pe venitul salarial cu deductibilitati fiscale, astfel: cota 8% - pana la 800 lei/luna, cota 12% - de la 800 lei/luna pana la 1600 lei/ luna si cota 16% - pentru ce depaseste 1600 lei luna.

Dupa patru ani de mandat, USL promite ca TVA va reveni la 19%.

Citeste intregul articol despre programele USL pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.