Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) i-au spus, joi, lui Miron Mitrea ca incep din nou urmarirea penala impotriva lui, pentru luare de mita.

Miron Mitrea a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca procurorii l-au anuntat ca reiau dosarul lui, in care este acuzat de fapte de coruptie. "Mi-au dat un proces-verbal ca reiau dosarul. Eu le-am spus in scris ce cred despre ce fac ei. Le-am spus sa fie mai atenti la procedura. Acum au inceput din nou, ok, in regula", a spus Miron Mitrea, potrivit MEDIAFAX.

Senatorul PSD Miron Mitrea a fost citat, joi, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru coruptie, retrimis de instanta la procurori pentru completarea urmaririi penale.

Miron Mitrea a ajuns la sediul DNA in jurul orei 11.00, el declarand ca, in legatura cu acuzatia de obtinere a unor foloase pentru o locuinta a mamei sale, din localitatea ilfoveana Voluntari, de la Paula Irina Jianu, lucrarea a fost platita la valoarea ei, dar procurorii au tinut neaparat sa o interpreteze.

Mitrea a precizat ca o cunoaste bine pe Irina Paula Jianu si ca a lucrat cu ea timp de doi ani. "Mita nu consta in nimic", a mai spus Mitrea, precizand ca procurorii ancheteaza, insa judecatorii decid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.