Deputatii nu vor lucra in Parlament saptamana viitoare, dupa cele doua zile libere de luni si marti, ei urmand sa aiba activitate in teritoriu, a stabilit Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

"Luni si marti sunt zile libere, iar miercuri, joi si vineri vor avea activitate in teritoriu. Dupa zilele libere s-a considerat ca e mai eficient ca parlamentarii sa ramana in teritoriu, urmand ca saptamana 7-10 mai sa fie normala de lucru", a explicat secretarul Camerei Deputatilor Dumitru Pardau (PDL), dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei, conform MEDIAFAX.

Sedinta Camerei Deputatilor a fost suspendata, marti, din lipsa cvorumului, inaintea votului final asupra cererii de incepere a urmaririi penale a lui Laszlo Borbely si a proiectelor cum ar fi impozitarea averilor mari sau transportul in regim de taxi.

Prin urmare, aceste voturi urmeaza sa fie date dupa data de 7 mai.

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti, hotararea prin care ziua de luni 30 aprilie 2012 este declarata zi nelucratoare in sectorul public, astfel incat sa fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia Sarbatorii de 1 Mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.