PDL Bucuresti ii cere primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sa anuleze dispozitia prin care permite amplasarea corturilor USL in Bucuresti inaintea inceperii campaniei electorale pentru locale.

In caz contrar, formatiunea politica il avertizeaza pe primar ca se face pasibil de actiune in instanta pentru abuz in serviciu. PDL Bucuresti sustine ca primarul general al Capitalei se foloseste de functia pe care o are "de o maniera abuziva si samavolnica, gestionand atributiile pe care le are exclusiv in folosul sau si al aliantei politice in care s-a inregimentat".

"Concret, acesta a aprobat zilele trecute amplasarea de catre USL a unui numar foarte mare de corturi in Bucuresti, branduite cu insemnele USL, la care se strang semnaturi pentru candidatura lui Sorin Oprescu la alegerile locale din aceasta vara", precizeaza PDL Bucuresti, citat de MEDIAFAX.

Desi nu s-a intrat inca in campanie electorala, primarul general a permis utilizarea unui asemnea mijloc de comunicare nemijlocita cu electoratul celor din USL.

"Asta in conditiile in care atunci cand PDL Bucuresti a solicitat sa poata amplasa pe corturile de la actiunea «Bucurestiul recicleaza» sigla partidului a fost refuzat, tocmai pe motiv ca nu s-a intrat in perioada de campanie electorala. Acest tip de dublu standard demonstreaza clar faptul ca primarul general in functie nu vrea sa-si joace corect sansele in perspectiva alegerilor din 10 iunie", se mai arata in comunicat.

In opinia presedintelui PDL Bucuresti, Elena Udrea, este vorba despre "un abuz in serviciu evident, dublat de un grav conflict de interese".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.