Ministrul Administratiei si Interne a declarat ca sunt primari care organizeaza tot felul de manifestari ce nu sunt in cadrul legal si care fac presiuni asupra institutiilor statului.
"Avem primari care organizeaza tot felul de manifestari care nu sunt in cadrul legal, care fac presiuni asupra institutiilor statului. Monitorizati aceasta situatie si aplicati legea indiferent despre cine discutam", le-a cerut ministrul Gabriel Berca, in videconferinta, sefilor structurilor teritoriale ale Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).

Gabriel Berca a subliniat ca vrea alegeri organizate impecabil si a cerut prefectilor, politistilor si jandarmilor sa trateze cu maxima responsabilitate momentul alegerilor locale, astfel incat sa nu existe nici cea mai mica suspiciune
, informeaza MEDIAFAX.

Berca le-a cerut "toleranta zero" in raport cu orice manifestare care ar putea sa puna in discutie corectitudinea alegerilor locale din 10 iunie. "Impreuna putem contribui la o revigorare a increderii populatiei in corectitudinea actului de votare", a mai spus Berca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.