Stenogramele din dosarul Mihail Boldea demonstreaza ca deputatul nu s-a sfiit sa ameninte martorii chemati pentru cazul sau.

Stenogramele spun povestea sentimentului de panica ce l-a cuprins pe Mihail Boldea pe parcursul audierilor asociatilor sai. Intr-una dintre discutii, citate de hotnews.ro, Boldea se sperie cand aude ca un asociat al sau a depus marturie impotriva sa.

Boldea Mihail: Nu stiu. Deci, n-am stiut. Ce? Boza a stiu...a zis ca eu am stiut ca ala-i un act fals?
Potrivitu Gigel: Da.
Boldea Mihail: Doamne! Sfanta Cruce! M-a bagat in puscarie baiatul asta!

Afacerile murdare ale lui Boldea: Cine, cat si mai ales... cum?

O alta conversatie purtata inainte ca Boldea sa plece din tara a fost cu martorul Iartagan Flavius, ai carui parinti aveau o relatie de prietenie cu martorul Mantu Spiru, reprezentantul legal al partii vatamate SC Arcada Company SA Galati, scrie realitatea.net.

Mantu Spiru declarase la audieri ca a fost indus in eroare de deputat, fapt ce a trezit furia lui Boldea.

Boldea Mihail: Bulangiul ala de Mantu ii rup capul in el... Nu-i e rusine ma? Auzi?
Iartagan Flavius: Am auzit... am auzit...
Boldea Mihail: (...)Deci ii tai degetele de la picioare si i le bag in c.r... Cum ma sa spuna minciunile pe care le-a spus el? Bai nu-i e rusine?
Iartagan Flavius: Da ce-a spus?
Boldea Mihail: Flavius cum sa spui ma ca te-am indus in eroare ? Nu eu l-am anuntat pe prostul ala ca cere unul bani? Nu eu am fost ala care m-am dus la el? Ficioru'su nu lucra la mine? Ca am pus eu pe contractul ala stampila! Mihaela este acolo de dimineata si i-au facut perchezitie... vor s-o retina si sa-mi retina si mie in sarcina tentativa de inselaciune in paguba lu... Arcada pe chestia asta. Spune tu!
Iartagan Flavius: ....
Boldea Mihail: Spune-i lu' Mantu sa mute orasul. P...a mamii lui... O sa te folosesc ca martor ca tu stiai foarte bine cand lucra Mantu la noi... discutiile care au fost si toate alea... ca eu i-am zis lui asta... Hai vorbim mai incolo... Pa!

Boldea: Am fost terfelit, sunt victima unei telejustitii

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

In plus, deputatul Mihail Boldea dorea sa ramana in Kenya unde urma sa isi faca meseria de avocat. Parlamentarul dorea sa-si aduca si prietenii acolo, arata documentele DIICOT, citate de cronicaromana.ro.

Mihail Boldea: Aici am nevoie de banii aia sa imi rezolv cu viza si locul de munca… nu mai am lacrimi sa plang (…) am sa va chem aici ca e viata ieftina (…) albii sunt cautati aici…”.

El avea de gand sa urmeze cursuri pentru a putea practica avocatura in tara in care avea de gand sa ramana.

“Ai primit datele pentru contul bancar… sa ii dai lui Carmen si sa trimita incet, incet, euro aia… eu ma interesez sa merg la scoala aici, fac un an si apoi sunt avocat”, le spunea el apropiatilor.

Momentan, Mihail Boldea se afla in continuare in arest preventiv. Completul de cinci judecatori al instantei supreme a respins pe 2 aprilie ca nefondat recursul lui Boldea fata de arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Citeste si:
Audierile miniștrilor din Guvernul Ciolacu, în comisiile...
Audierile miniștrilor din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.