Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca degeaba vine USL cu proiecte si programe daca nu desemneaza candidati cu priza la public.

Acesti candidati trebuie sa fie capabili sa transmita mesajele "condensat", pe intelesul cetatenilor, este de parere Ion Iliescu.

"Suntem in perioada in care se finalizeaza negocierile privind stabilirea candidatilor, trebuie sa fim foarte atenti, pentru ca daca iesim in fata cu oameni care nu au priza la public, putem sa venim cu orice fel de programe vrem noi, ca oamenii se uita inainte de toate la candidat, la cetateanul de rand", a declarat Iliescu, citat de romanialibera.ro.

Fostul presedinte mai considera ca oamenii sunt mai atenti la vorbitor in sine decat la obiectivele politice ale unui program.

"Aici trebuie sa apara clar si elementul programatic. Cu ce venim noi ca alternativa la actuala guvernare? Ele trebuie prezentate condensat, explicit, pentru oameni", a conchis Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.