Presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a anuntat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce a pierdut 12 primari, dintre care sase se vor inscrie in PNL, trei in PSD, iar ceilalti sunt indecisi.

Cezar Preda a declarat, intr-o conferinta de presa, ca 12 din cei 24 de primari cati avea PDL la alegerile din 2008, precum si primarul orasului Pogoanele, ales pe listele PNG, dar care a fost mereu alaturi de PDL, au decis sa plece din partid, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca sase primari se vor inscrie in PNL, trei in PSD, iar ceilalti trei nu s-au decis deocamdata carui partid i se vor alatura. Preda a adaugat ca niciunul dintre acesti primari nu l-a anuntat personal si nu a demisionat inca din PDL pentru ca si-ar pierde mandatul, insa plecarea lor este sigura.

Senatorul Nicolae Dobra pleaca din PDL si se inscrie in UNPR

Privind demisiile din PDL anuntate recent, Cezar Preda comenteaza: "Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde, totul s-a intamplat ca la sah, pe un scenariu prestabilit (…), totul a curs pe un scenariu, cred, negociat de Sorin Frunzaverde cu partea liberala".

Deputatul de Timis Marius Dugulescu paraseste PDL pentru PNL

“Un anumit numar de oportunisti aparuti in politica meteoric nu inteleg masurile luate de Putere si nu doresc sa se inhame la asa ceva si atunci parasesc… ori vin la noi cum au venit la noi, ori se duc la ei cum se duc acum… lucrurile astea se intampla", a declarat Preda la RFI Romania.

Citeste si Doua noi plecari din PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.