Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat ca valul de plecari din PDL avantajeaza Opozitia, motiv pentru care USL ar putea renunta la greva parlamentara de la Senat.

"USL va stabili intr-o sedinta care va fi strategia pentru Senat. Avand in vedere ca Opozitia are majoritate in Senat, lucrurile vor deveni dramatice pentru Putere", a spus Hasotti, conform gandul.info.

Totodata, senatorul PNL nu a condamnat actuala migratie politica, spunand ca daca un parlamentar pleaca de la Putere, este un fenomen mai acceptabil.

“Principial vorbind, sunt doua feluri de migratii, una este cand un parlamentar din Opozitie pleaca de la Putere pentru a avea avantaje si avem un astfel de partid al traseistilor politici, este vorba despre UNPR si este cu totul si cu totul altceva cand un parlamentar al Puterii vine in Opozitie”, a declarat liderul senatorilor PNL, scrie dcnews.ro.

Hasotti a mai declarat ca sunt discutii si cu alti colegi senatori despre trecerea in randul Opozitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.