Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, joi, la plecarea de la sediul UDMR, ca subiectul discutiilor cu liderii partidelor de la guvernare a fost motiunea de cenzura si aspectele tehnice ale acesteia.

Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit cu conducerile PDL, UNPR, UDMR, el precizand ca va avea discutii, luni, cu reprezentantii Grupului parlamentar al minoritatilor nationale.

Intrebat daca a facut apel la mobilizarea parlamentarilor puterii, Ungureanu a raspuns ca nu poate sa faca acest lucru, dar ideal ar fi ca motiunea de cenzura sa nu treaca. "Eu nu pot sa fac apel la mobilizare. O fac sefii partidelor, sefii de grupuri parlamentare. Eu constat situatia, discut cu partidele din coalitia care sustine Guvernul si e natural sa fie asa", a spus premierul, conform MEDIAFAX.

El a spus ca se bucura de faptul ca opozitia vine cu o motiune de cenzura, adaugand ca este prima data in istoria post-decembrista a Romaniei cand un guvern primeste la doar doua luni de la instalare un astfel de test deschis.

Sulfina Barbu: Opozitia nu vrea sa cada Guvernul

"Am vorbit cu domnul presedinte Antonescu, a fost receptiv, am vorbit cu domnul Constantin, am asigurarea ca si domnia sa si parlamentarii vor fi in sala si le multumesc. Am incercat sa vorbesc si cu domnul Ponta, dar probabil are seara mai ocupata. Eu pe domnia sa l-am cautat, este si o chestiune de politete aici", a mai declarat Ungureanu, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.