Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, considera ca nu vor mai pleca alti democrat-liberali din partid, dar a aratat ca nu poate identifica vointa deputatilor.

Intrebat daca vor mai pleca si alti membri PDL din partid dupa ce doi deputati si-au anuntat miercuri demisiile din PDL si trecerea la PNL, Ioan Oltean a spus: "Eu cred ca nu, dar, sigur, vointa deputatilor nu o putem identifica. Eu sper insa si contez pe responsabilitatea si pe maturitatea tuturor parlamentarilor care de trei ani se afla in sfera puterii".

Ioan Oltean a mai spus ca parlamentarii pleaca si de la putere si de la opozitie, adica "si de la dreapta la stanga si de la stanga la dreapta".

Oltean a adaugat ca, deocamdata, din toate datele statistice rezulta clar ca puterea are in Parlament majoritatea, "care ii confera linistea necesara" inaintea motiunii de cenzura, informeaza MEDIAFAX.

El a apreciat ca demersul opozitiei este neconstitutional, dar ca reprezentantii USL vor sa depuna motiunea de cenzura "pentru a-si mai reaminti ca au calitatea de deputati si de senatori". Oltean crede ca si parlamentarii opozitiei sunt la fel de convinsi ca reprezentantii puterii ca motiunea de cenzura "nu are nicio soarta pozitiva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.