Partidul Romania Mare (PRM) nu va face alianta cu niciun partid pentru alegerile locale din iunie.

"Suntem deschisi tuturor celor care vor sa colaboreze cu noi sau vor sa ni se alature, dar nu vom face nici o alianta scrisa si nu ne vom alia cu cei care sunt vinovati de dezastrul tarii. Ei se stiu foarte bine. Sub nicio forma nu vom da mana cu UDMR, iar in privinta PDL am respins in mai multe judete cererea unor consilieri judeteni de a intra in filialele PRM, pentru ca mi-as fi indepartat o buna parte a electoratului. Ar fi profund imoral. Insa analizand de la om la om, cazuri de valoare, sunt destui oameni buni peste tot. Mai am ragazul si discernamantul sa le analizez si de la caz la caz putem sa primim. Nu resping colaborarea cu oamenii de valoare, dar, repet, nu voi face nici o alianta oficiala", a precizat presedintele PRM, potrivit RomaniaLibera.ro.

Declaratia vine in conditiile in care, recent, C.V. Tudor a rupt alianta PRM cu PNG.

Referitor la desfasurarea campaniei electorale, Corneliu Vadim Tudor se asteapta sa fie atacuri murdare la adresa sa de la oameni care, sustine el, sunt disperati deoarece stiu ca va veni vremea cand isi vor pierde nu numai functia si averea, ci si libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.