Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, afirma ca o mare parte a electoratului din Capitala il apreciaza pe Silviu Prigoana deoarece acesta si-a expus publicului viata sa personala pe tot parcursul carierei politice.
"Se pare ca o larga categorie de electorat nu neaparat ca a apreciat, dar are o parere buna despre Silviu Prigoana si ca urmare a faptului ca este foarte uman, si-a pus viata personala pe tapet si multi au apreciat lucrul acesta. Cu siguranta ca lucrurile acestea poate nu au placut unei categorii de electorat, insa au placut unei largi parti a electoratului", a sustinut Udrea, potrivit realitatea.net.

EVZ.ro
scrie ca fostul ministru al Turismului crede in sansele de castig ale candidatului PDL la Primaria Capitalei, mai ales deoarece scorul pe care Silviu Prigoana il are in acest moment este unul suficient de mare, “chiar daca a pozat cu pliciul intr-o revista mondena”.

Citeste si
Omul din spatele campaniei lui Prigoana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.