Fostul purtator de cuvant al presedintelui, Valeriu Turcan, a afirmat ca, inainte sa aprobe banii pentru comunitatile locale din fondul de rezerva al Guvernului, premierul Mihai Razvan Ungureanu “a fost pus in fata unei solutii cu doua variante costisitoare de imagine”.

“Ori accepta alocarile si iesea scandal politic cu Opozitie, ori nu le accepta si era o sansa mare sa cada Guvernul si sa ai instabilitate politica, in an electoral si pe fond de criza”, a declarat Valeriu Turcan pentru RomaniaLibera.ro.

Ponta va depune o plangere penala impotriva lui Ungureanu

Fostul purtator de cuvant considera ca actuala cota de incredere a premierului este “insuficienta pentru un om care vrea sa castige alegerile” si ca viitorul sau depinde destul de mult de PDL: daca il devoreaza sau nu.

Turcan crede ca PDL greseste daca mizeaza doar pe ruperea USL pentru a ramane la guvernare si subliniaza ca scorul final la alegerile generale va fi influentat „major" de rezultatele alegerilor locale din Bucuresti, Constanta si Cluj. Valeriu Turcan sugereaza, pe de alta parte, ca USL ar putea castiga mult “daca ar sti cum sa joace oferta lui Traian Basescu de a demisiona" si bineinteles daca aceasta oferta ar fi cu adevarat “reala", potrivit realitatea.net.

Guvernul a amanat, miercuri, o decizie in privinta proiectului de hotarare prin care a fost pregatita o noua alocare de fonduri catre primarii, pentru finantarea Programului de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive din mediul rural.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.