"Declaratia domniei-sale este incorecta si s-ar putea sa-l coste, mai devreme sau mai tarziu", l-a avertizat, ieri, Emil Boc pe presedintele conservatorilor, Dan Voiculescu.

In replica, presedintele PC il baga pe Boc in aceeasi oala a "ipocritilor" cu Traian Basescu: "Intre mine si Emil Boc este o distanta uriasa. Diferenta esentiala dintre noi doi este ca eu nu traiesc din politica, dansul, da. (...) Imi mentin calificativul de "ipocrit" dat duminica la Constanta atat domnului Boc, cat si domnului Basescu. Ambele personaje politice si-au adaptat pozitia din considerente care tin strict de imaginea publica. (...) Cat priveste amenintarile domnului Boc, il asigur ca nu au nici un efect asupra mea. Asta pentru ca nu depind de nimeni".

"Este greu sa intelegi in ce barca este domnul Voiculescu, la putere sau in opozitie", a comentat ieri Emil Boc declaratiile facute duminica, la Constanta, de catre presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Acesta il atacase pe seful statului, pe care l-a acuzat ca vrea sa-l dea jos pe premierul Tariceanu si a acuzat Partidul Democrat, pe Emil Boc, PSD-ul si UDMR-ul de ipocrizie.

"Declaratia domniei-sale este incorecta si s-ar putea sa-l coste, mai devreme sau mai tarziu", a avertizat ieri, pe un ton suficient de amenintator, Emil Boc. El a spus imediat ca nu il ameninta pe Voiculescu, pentru ca, dupa numai cateva minute, provocat de o alta intrebare a presei, sa repete ca declaratiile presedintelui PD sunt incorecte si ca s-ar putea "sa-l coste". In ciuda insistentei ziaristilor, Boc nu a vrut sa dezvaluie care este intelesul pecare il da acestei sintagme: "Ne uitam in dictionar si vedem ce inseamna a costa", a incercat liderul PD sa fie ironic. Atunci cand i s-a spus ca suna amenintator, Boc a replicat: "Eu nu consider ca l-am amenintat. Eu consider ca este firesc sa discutam problemele pe care le avem in interiorul coalitiei". Presedintele PD a precizat ca nu a luat legatura cu Dan Voiculescu pentru a-i cere explicatii in privinta declaratiilor, deoarece asteapta sa discute aceasta problema in sedinta Consiliului National de Coordonare al coalitei, care urma sa aiba loc ieri seara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.