Deputatul PSD Robert Negoita, candidatul USL pentru Primaria Sectorului 3, l-a acuzat pe primarul Liviu Negoita ca foloseste ilegal bani publici in campania electorala, impartind carnete cu "tichete sociale" cu fotografia sa.

"Sunt carnete cu noua sau zece bonuri valorice de cate zece lei, impartite de Directia Sociala a Primariei Sectorului 3 (...) Pe banii publici, adunati din taxele cetatenilor, isi pune el fata si isi face campanie electorala in Sectorul 3. Nu este numai o umilinta pentru oameni, o bataie de joc, este si o chestiune ilegala sa iti faci campanie electorala pe bani publici", a spus Robert Negoita, intr-o conferinta de presa. El a adaugat ca va face sesizare la DNA si Curtea de Conturi, informeaza MEDIAFAX.

Totodata, el a acuzat si faptul ca aceste bonuri valorice care ar fi impartite de Primaria Sectorului 3 pot fi folosite de beneficiari nu la supermarketurile si lanturile mari de magazine, ci numai in cateva "buticuri de cartier ale clientelei politice a PDL, unde sunt si preturile foarte mari".

De asemenea, el a aratat ca un posibil slogan al sau in campania electorala ar putea fi "Vreau sa demonstrez ca nu toti romanii sunt hoti si incompetenti", aratand ca el vrea sa apere cetatenii din Sectorul 3 de "mafia portocalie-verzuie".

La randul sau, Ecaterina Andronescu l-a laudat pe candidatul USL pentru ca "se bate cu cei care fraudeaza banul public" si a acuzat faptul ca "lucruri necurate" de genul celor reclamate de acesta s-ar intampla nu numai la Primaria Sectorului 3, ci si la Primaria Sectorului 6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.