Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca in ultimele doua saptamani opozitia a fost prezenta in Senat, urmand ca saptamana viitoare sa se stabileasca daca USL va reveni in Parlament.

Referitor la declaratia senatorului Dan Voiculescu privind revenirea USL in Parlament si demersurile acesteia de a schimba Guvernul si de a suspenda presedintele, Ilie Sarbu a spus ca USL va lua aceste decizii saptamana viitoare, dar ca deocamdata opozitia nu are majoritate in Camera Deputatilor.

Sarbu a mai spus ca nu se poate pronunta in legatura cu revocarea Robertei Anastase, aceasta fiind o tema a Camerei Deputatilor, informeaza MEDIAFAX.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine ca ar fi momentul ca USL sa revina in Parlament, sa demita Guvernul, sa suspende presedintele tarii si sa organizeze, in maximum trei luni, alegeri parlamentare si prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.