Europarlamentarul Cristian Preda afirma ca i s-a propus sa intre in USL, dupa propunerea de excludere din PDL, dar a refuzat.

“Am cerut sa fiu audiat fie in BPN, fie daca BPN nu va considera necesar, in acest CNC, unde de altfel sunt membru si voi merge sa-mi spun punctul de vedere. Pana atunci, sa fie foarte clar: eu nu plec din PDL, nu demisionez. Am refuzat de altfel apelul «camarazilor», pentru ca mi s-a facut aceasta invitatie de a merge in randul USL. Departe de mine un asemenea gand! Nu plec, nu raspund unei asemenea invitatii si voi sprijini de altfel candidatii PDL la alegerile locale, in primul rand, pe cei carora le-am promis acest lucru inainte de decizia BPN, ca si pe altii, toti cei care au nevoie de sprijinul meu si care cred ca intelectualii au un loc in politica, pentru a raspunde apelului public, pe care l-a facut si premierul Ungureanu. Nu ma dau in laturi sa sprijin candidaturile in care cred”, a declarat Cristian Preda la RFI Romania.

Referitor la propunerea de a intra in USL, europarlamentarul a percizat ca nu este “omul tradarii si nici omul care paraseste corabia atunci cand e greu”.

Citeste si Boc: Excluderea lui Cristian Preda este foarte ferma si categorica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.