PDL va relua, in Parlament, discutiile pe prevederile Legii Privind Gestionarea Cainilor Fara Stapan, urmand sa tinem cont de recomandarile Curtii Constitutionale.

Eliminarea cainilor comunitari periculosi de pe strazile Capitalei va fi una dintre problemele cheie pentru campania lui Silviu Prigoana. De asemenea, presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, se foloseste de subiect pentru a lovi in Opozitie.

"Dand dovada, in egala masura, de dispret fata de oamenii care au de suferit din cauza acestui fenomen, cat si fata de cainii abandonati, flamanzi si bolnavi, politicienii din alte partide refuza sa transeze aceasta problema si se comporta ca si cum problema nu ar exista", a declarat presedintele PDL Bucuresti, citata de realitatea.net.

[VIDEO] Sorin Oprescu: Sterilizarea, de preferat eutanasierii

Elena Udrea a adaugat ca USL trebuie sa revina in Parlament pentru a dezbate legea initiata de PDL Bucuresti.

Parlamentarii lucreaza la o noua lege a cainilor fara stapan

"Consider ca actualul primar general, Sorin Oprescu, si partidele care il sustin, PSD, PNL si PC, sunt vinovati pentru fiecare situatie in care sanatatea si viata unui om a fost pusa in pericol de un maidanez din capitala", a mai precizat Udrea.

Citeste si: Eutanasiere cu GLOANTE - Maidanezii au ajuns sa fie vanati


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.