Dupa amanarea semnarii protocolului pentru “Miscarea pentru noul Bucuresti” intre organizatiile din Bucuresti ale partidelor coalitiei s-a produs o ruptura la nivelul Capitalei.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a propus organizatiei din Capitala sa se rupa de UNPR pentru alegerile locale din Bucuresti. BPN al PDL Bucuresti a aprobat ca formatiunea sa mearga singura la Bucuresti, avand candidati proprii.

Liderul PDL Bucuresti a convocat sambata dimineata o sedinta a Biroului Permanent al filialei. La intrarea in sedinta, Elena Udrea a anuntat ca va propune colegilor ca PDL sa mearga separat de UNPR in Capitala la alegerile locale.

In acest moment, PDL are doi primari de sector, iar UNPR doar unul - Neculai Ontanu, dupa plecarea lui Piedone la USL. Astfel, misiunea PDL va fi de a gasi candidat si pentru sectorul 2, scrie realitatea.net.

Liderul UNPR Neculai Ontanu afirma ca sunt cateva dificultati importante in incheierea unui acord cu PDL pentru Bucuresti, el acuzand ca in declaratiile liderilor PDL sunt "balbaieli si indecizie", iar PDL este un partid care, prin politicile sale, a dus in ultima perioada la saracirea populatiei, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit primarului Sectorului 2, exista "dificultati ideologice": "UNPR este un partid de centru-stanga, iar PDL se defineste tot mai mult ca un partid de dreapta care, prin politicile sale a dus in ultima perioada la saracirea populatiei, fara a lua masurile necesare compensatorii, desi UNPR a cerut acest lucru in nenumarate randuri, mai ales pentru persoanele cu pensii si salarii mici".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.