Comisarul de politie Cristian Gheorghe Latcau a fost revocat din functia de director general al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Cristian Gheorghe Latcau fusese numit director general al DGIPI in 22 decembrie 2010 de catre fostul ministru de Interne, Traian Igas.

Comisarul de politie Latcau a indeplinit anterior functia de sef al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca, informeaza MEDIAFAX.

Directia Generala de Informatii si Protectie Interna este structura specializata a Ministerului Administratiei si Internelor care desfasoara activitati de informatii si protectie interna, in vederea asigurarii ordinii publice, prevenirii si combaterii amenintarilor la adresa sigurantei nationale privind misiunile, personalul si informatiile clasificate in cadrul ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.