Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator (PC), l-a acuzat ieri pe presedintele Traian Basescu de ipocrizie. De asemenea el nu i-a iertat nici pe cei din PSD sau PD.

Aflat la Constanta la invitatia lui Dinu Patriciu pentru aniversarea Petrom, Dan Voiculescu l-a atacat dur intr-o conferinta de presa pe presedintele Traian Basescu. Liderul PC a fost deranjat de prezenta presedintelui la negocierile cu sindicatele din invatamant sutinute sambata seara la Palatul Victoria. In opinia sa "domnul presedinte s-a dus doar sa culeaga roadele: eu sunt presedintele, eu am promis, eu ma tin de cuvant". Voiculescu se asteapta ca pe viitor Traian Basescu sa ia apararea si sindicatelor de la metrou sau celor din minerit "pentru a castigat in popularitate".

Presedintele PC a declarat ca a trait la Constanta "un weekend pe care nu il poate considera decat plin de ipocrizie: PD cu Boc ipocrit, PSD-ul ipocrit, UDMR-ul ipocrit, care spune ca iese de la guvernare cu toate ca n-are de gand si va garantez eu ca nu iese". Despre PD Voiculescu a zis ca este un partid hibrid si de conjunctura care nu are nici o doctrina, iar despre PSD a declarat ca "la ora actuala nu are alta alternativa decat sa sustina un guvern minoritar".

Singurul laudat de catre liderul conservatorilor a fost premierul Calin Popescu Tariceanu pe care l-a asigurat de sprijinul Partidului Conservator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.