Milionarul Irinel Columbeanu vrea sa stranga semnaturile necesare pentru a intra in cursa alegerilor pentru Primaria Capitalei prin intermediul Internetului.

El refuza serviciile consultantilor politici si pregateste o strategie electorala bazata pe imaginea unei echipe de specialisti straini alaturi de care va lucra in cazul in care va deveni primar.

“Nu sunt in niciun parteneriat cu trusturile media. Voi participa doar acolo unde voi fi invitat, nu unde mi se cer bani pentru a primi intrebarile care imi convin”, a declarat Irinel Columbeanu, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

Practic, omul de afaceri, care detine companii in constructii si comunicatii, intentioneaza sa stranga semnaturile necesare pentru inscriere in cursa alegerilor prin intermediului Internetului.

Consider ca Internetul este urmatorul canal prin care alegerile vor fi castigate. Eu sper sa se intample in Romania chiar anul acesta. M-am inspirat din campania lui Obama, care nu a facut acest lucru dintr-o fantezie sau pentru ca nu ar fi avut resurse. Traim intr-o lume in schimbare, iar daca vor sa supravietuiasca, politicenii trebuie sa isi schimbe modul de gandire si metodele de comunicare. Intentionez sa ajung intr-un contact direct si biunivoc cu cetatenii. Ce poti sa iti doresti mai mult?”, afirma Irinel Columbeanu.

Citeste interviul integral cu Irinel Columbeanu, candidatul la Primaria Capitalei, pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.