Co-presedintele USL, Victor Ponta, a anuntat ca Daniel Constantin va face parte, daca accepta, din Guvernul USL, dar nu pe functia de ministru al Economiei.

El a facut aceste precizari intr-o conferinta de presa, intrebat despre afirmatiile sefului statului, care a sustinut ca presedintele PC se pregateste sa devina ministru al Economiei.

"Faptul ca Traian Basescu a inceput sa imi faca guvernul este o veste destul de proasta pentru mine. Inseamna ca ma confunda cu Boc sau cu Ungureanu, ceea ce nu ma onoreaza deloc", a precizat liderul social-democrat, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, liderul PC a negat ca ar fi interesat sa ocupe o astfel de functie, aratand ca ii este greu sa creada ca Traian Basescu nu e bine informat. Constantin a calificat afirmatiile sefului statului ca fiind facute cu rea intentie.

"Nu am spus niciodata ca ma intereseaza Ministerul Economiei. (...) Nu am niciun fel de intentie si nu ma intereseaza Ministerul Economiei", a raspuns acesta, aratand ca nu s-a discutat despre o eventuala impartire a functiilor la nivel guvernamental in cadrul USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.