Conducerea PDL deja discuta cu organizatia Galati a partidului in privinta lui Mihail Boldea, a precizat purtatorul de cuvant al formatiunii, Sever Voinescu, aratand ca pentru PDL cazul Boldea nu mai este politic, ci penal.

Intrebat daca conducerea partidului va avea discutii cu organizatia Galati din care a facut parte Mihail Boldea din 2002, Voinescu a raspuns: "Deja exista discutii pe aceasta tema". El a adaugat ca nu stie foarte bine cum a ajuns Mihail Boldea candidat in 2008, dar stie ca a ajuns parlamentar de pe locul doi.

Voinescu a mai spus ca in 2012 PDL va fi capabil sa-si gestioneze mai bine resursele umane, cu ceva mai multa exigenta decat in 2008. "Exista o mare diferenta intre PDL in 2012 si PDL in 2008. In 2012 in BPN exista Monica Macovei, exista un cod etic si o cu toata alta rigoare", a adaugat Voinescu, potrivit MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Voinescu a spus ca nu stie cu ce suma a finantat deputatul Mihail Boldea campania electorala a PDL, dar a aratat ca se va interesa si va face precizari in acest sens.

Intrebat in legatura cu faptul ca SRI ar fi avut informatii inca din 2008 despre Mihail Boldea, Voinescu a spus ca, daca SRI a avut informatii despre acest caz, nu le inainta catre partide, ci catre anumite institutii ale statului.

"Nu am ce comenta, pentru ca din punctul nostru de vedere cazul Boldea nu mai este un caz politic, este un caz penal si cine gestioneaza aceste cazuri nu sunt partidele, ci instantele de judecata, parchetele etc.", a mai spus Voinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.