PSD solicita demisia procurorului general, Codruta Kovesi, pentru ca institutia condusa de aceasta a facut posibila situatia plecarii din tara a deputatului Mihail Boldea.

"PSD solicita demisia doamnei procuror general Laura Codruta Kovesi. De ce? In institutiile manageriate de domnia sa a fost posibila o asemenea situatie", a spus, intr-o conferinta de presa, senatorul PSD George Severin.

El a precizat ca PSD solicita tuturor institutiilor implicate in aceasta situatie - Parchetul ICCJ, DIICOT, Parchetul Tribunalului Galati - sa traga concluziile si sa ajunga la consecintele necesare, aratand ca prima persoana care ar trebui sa faca acest lucru este procurorul general, Codruta Kovesi, "sub patronajul careia s-a intamplat ceea ce s-a intamplat in aceasta situatie".

Senatorul PSD a apreciat ca "fie in mod constient" nu s-a dat interdictia de a parasi tara si Mihail Boldea "a fost lasat in mod deliberat sa plece", fie este vorba despre "o grava incompetenta si incoerenta" a organelor statului, potrivit MEDIAFAX.

Severin a spus ca vineri a vazut toata lumea cum deputatul Boldea a anuntat ca va parasi tara, "si totusi nu s-a luat nicio masura".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.