Democrat-liberalii vor participa la alegerile locale in Capitala intr-o formula de alianta din care vor mai face parte PNTCD, PER si UNPR.

Deputatul Vasile Gherasim, membru in Biroul Permanent al Organizatiei PDL Bucuresti, a afirmat ca aceasta alianta va fi reprezentata sub culorile “verde cu alb”.

In ceea ce priveste candidaturile la sectoarele Capitalei, democrat-liberalul a spus: "In proportie de 99%, dar putem spune definitiv, la sectorul 1 candidatul va fi Toader Paleologu".

"La sectorul 2, candidatul va fi Neculai Ontanu, la sectorul 3 - Liviu Negoita, la sectorul 4 - Cristian Popescu Piedone, la sectorul 5 inca exista discutii intre un candidat PDL sau unul UNPR si la sectorul 6 aprobat este Cristian Poteras", a mai declarat Gherasim, pentru realitatea.net.

Totusi, afirmatia lui Gherasim pare ca fie contrazisa de declaratia recenta a lui Victor Ciorbea, conform careia PNTCD va semna un protocol cu USL pentru alegerile locale, legislative, dar si pentru sustinerea la prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.