Afla care sunt cele mai fierbinti subiecte ale diminetii.
Dimineata agitata pentru invinuitii in dosarele penale sonore de pe scena

Astazi, Inalta Curte de Casatie si Justitie si Instanta Tribunalului Bucuresti vor da verdictele in cazuri in care au fost implicati Adrian Nastase, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu sau Gheorghe Popescu.

Astfel, in cursul zilei se judeca ultimul termen in "Dosarul Zambaccian" al lui Adrian Nastase. Procurorii din Inalta Curte de Casatie si Justitie cer o pedeapsa cuprinsa intre trei si zece ani pentru fostul premier al Romaniei.

De asemenea, astazi este asteptat verdictul in cazul Dosarului Transferurilor in care sunt implicate nume mari din lumea fotbalului.

Cel ce a scapat, pentru moment, este Gigi Becali. Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat sentinta in cazul "Valiza", verdictul judecatorilor urmand sa fie anuntat in data de 3 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.