Intrebat ce parere are despre coalitia anuntata vineri, Marko Bela a declarat ca partidele nu castiga voturi prin discursul nationalist.

Vicepremierul Marko Bela afirma ca nu crede ca anuntata alianta PNG-PRM ar putea deveni o forta, insa le atrage atentia tuturor politicienilor care adopta discursuri nationaliste ca nu vor castiga astfel voturi, ci vor ajuta "fortele extremiste", relateaza MEDIAFAX.

"Dar nu sunt convins ca acea forta va fi PRM sau alte partide cunoscute, nu pot sa fac, din acest punct de vedere, niciun fel de estimari. Dar atunci cand politicienii in mod iresponsabil intra intr-o astfel de competitie, da, exista riscul unui castig pentru fortele extremiste", a spus Marko Bela.

Intrebat daca se refera si la cele maghiare, Marko Bela a intrebat: "Care sunt acelea?".

Subiectul UMF Targu Mures: UDMR a obtinut aprobarea Hotararii de Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus, la randul sau, ca o astfel de alianta, intre PNG si PRM, era de asteptat, insa nu crede "in niciun caz" ca ar putea deveni o forta pe scena politica.

Citeste si:
Becali: PNG va participa la alegeri in alianta cu PRM


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.