Senatorul independent Mircea Geoana spune ca miscarea “Romania noastra”, a carei lansare are loc astazi, este “mai mult decat un ONG” si “mai putin decat un partid politic”.

Totusi, un brat “politic” poate fi dezvoltat si ca poate sprijini candidati in alegeri.

Geoana mentioneaza ca "ambitia" initiatorilor este de a avea reprezentante judetene si locale, dar si in strainatate, sub denumirea si egida de "Casa Romania", scrie mediafax.ro.

Membrii fondatori ai miscarii sunt o parte dintre initiatorii “Apelului pentru schimbare adevarata” printre care se numara Ovidiu Lipan Tandarica, Dana Safta, Mihai Covaliu si Mihaela Mihai.

"Va fi organizata ca o miscare nepolitica, dar va avea un scop politic. (...) As spune ca este mai mult decat un ONG, este mai putin decat un partid politic, este ceva diferit, care speram sa aiba un impact pozitiv in societate. (...) In acelasi timp, nu vom ezita, atunci cand vom simti ca putem sprijini pe cineva, ca putem sa dezvoltam chiar si un brat politic distinct, dar asociat cu miscarea, sa o facem si o sa o facem la fel de transparent, asa cum facem astazi anuntul ca este o asociatie non-guvernamentala, dar cu ambitii politice, sa spunem ca la un moment va exista si un brat politic", a mentionat Geoana, potrivit RomaniaLibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.