Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acestui inceput de zi.

Laszlo Tokes a demisionat din UDMR, unul dintre motive fiind diferenta de opinie pe care o are cu partidul sau privind Rosia Montana. Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, a catalogat demisia lui Tokes ca fiind prea tarzie si dovedeste fatarnicia acestuia.

Cele mai mari scumpiri in luna februarie au fost inregistrate de oua, urmate de legume si conservele de legume. Totusi, rata inflatiei in februarie a atins un minim istoric de 2,59%.

Actorul Ion Lucian a fost internat duminica
la Spitalul Floreasca din Capitala din cauza unei infectii respiratorii.

La finalul articolului va prezentam cele mai importante stiri din Capitala in privinta transportului in comun. Lucrarile la magistrala 5 a metroului au scos la iveala o crama veche de pe vremea lui Tudor Vladimirescu. Astfel, lucrarile pentru aceasta magistrala ar putea fi intarziate din cauza acestei descoperiri.

Pe de alta parte, Consiliul de Administratie RATB a propus introducerea unui numar maxim de calatorii pentru abonamentele lunare, miscare similara cu cea adoptata de Metrorex in vara anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.