Traian Basescu: Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinta a vietii mele.

Presedintele Traian Basescu a declarat, in timpul emisiunii „Dupa 20 de ani” de la Pro TV, ca de cand se afla pe scaunul prezidential a primit numai jigniri din partea oamenilor, simtindu-se satul de felul in care il trateaza lumea.

Basescu, judecat pentru 'genocid moral'

"In prima zi in care am plecat de la Cotroceni, plec din viata politica. Mi-a ajuns. A fost, cel putin in ultimii ani, din 2007 pana acum, a fost cea mai umilitoare perioada din viata mea, jignit de dimineata pana seara, de tot soiul de oameni, pe televiziuni, prin adunari publice”, a spus Basescu, potrivit mediafax.

Basescu, de la 'Tiganca imputita' si 'Pasarica' la 'Mai, caraghiosule!'

Seful statului a continuat declaratia spunand ca, pentru el, functia de presedinte a reprezentat cea mai mare umilinta a vietii sale.

Basescu despre pensii: Pot sa planga cat vor, nu sunt bani

"Am compensat totul cu ceea ce se numeste misiunea functiei. Doamne fereste, nu e o misiune sfanta. E misiunea functiei, un presedinte trebuie sa inghita, dar trebuie sa va spun ca totul are o limita", a continuat presedintele, punctand faptul ca a fost un om demn care si-a facut meseria cu placere si demnitate, insa incepand cu anul 2007, s-a lovit de dimineata pana seara, de tot felul de jigniri care nu au facut decat sa-l umileasca, scrie gandul.

Intrebat daca s-a gandit vreodata sa renunte la functia pe care o are, Traian Basescu a raspuns succint: "Presedintii nu pot sa abdice".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.