Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in conformitate cu prevederile constitutionale, seful statului, Traian Basescu, nu este cel care mareste sau nu salariile bugetarilor, el precizand ca refuza sa comenteze afirmatiile acestuia in acest sens, considerandu-le fara acoperire.

"Nu presedintele, conform Constitutiei, mareste sau nu salariile. Refuz sa comentez aceste vorbe care nu au acoperire constitutionala", a spus Antonescu.

Totodata, liderul PNL l-a numit pe Traian Basescu "tatuc". "Avem inca o data conturat foarte clar un plan politic, un Guvern condus de un sef al serviciilor secrete, un Parlament deja perfect comparabil cu Marea Adunare Nationala si un tatuc care si la aceasta ora povesteste cum ar fi, ce ar trebui, cat ar trebui sa fie salariile, cum e bine cand conduc ei", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca un astfel de regim nu este unul democratic si a reiterat ca nu exista posibilitatea de a se face un compromis cu actuala putere.

"Exista niste oameni care stiu - numai ei, care conduc - numai ei, exista niste oameni care nu au dialog cu nimeni si nu dau socoteala nimanui si care, daca vor si cand vor, mai dau cu taraita, daca dau, cate un leu, cui vor ei. Asta nu e democratie, nu e economia de piata, nu e acceptabil. Mesajul meu e categoric: cu acesti oameni nu se poate face un compromis - e simplu si e din trei silabe: ori ei, ori noi", a spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.