Presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, in Parlament ca adreseaza opozitiei rugamintea de a reveni in Legislativ si a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice si administrative.

Presedintele Traian Basescu si-a inceput mesajul adresat in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului cu solicitarea adresata opozitiei de a reveni in Legislativ.

"Aici e locul de dezbatere a problemelor politice si a celor administrative care tin de Parlamentul Romaniei (...) Daca avem un garant real al democratiei in Romania, acesta este Parlamentul. Oricat l-am critica, in situatii de derapaj el vine si le corecteaza (…) Nu este cea mai buna solutie sa subminezi cea mai importanta institutie a statului roman”, a spus presedintele, citat de MEDIAFAX.

El a aratat ca regreta "in modul cel mai sincer" ca Opozitia lipseste miercuri din Parlament, la fel ca la toate discursurile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.