Fostul ministru Elena Udrea a reactionat la criticile premierului Ungureanu privind constructia de bazine de inot, aratand ca acesta poate s-a gandit la Borbely si Blaga, initiatorii programului, si a spus ca nici ea nu are apetenta pentru piscine, "nici macar de la Vila Lac 1", deoarece nu inoata.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni seara, la postul public de televiziune, ca fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum constructia de piscine, vor fi reorientate catre alte programe, adaugand ca el nu are o mare "apetenta" pentru piscine sapate in diferite localitati, deoarece Romania nu este "o tara de inotatori".

"Cred ca a fost o figura de stil, deoarece nu exista la nivelul Guvernului un program de construit piscine la tara. Daca este vorba despre bazinele de inot de la CNI, probabil ca Mihai Razvan Ungureanu s-a referit la Laszlo Borbely si Vasile Blaga, ministrii in timpul carora a inceput acest program, eu continuand finantarea doar a unora dintre proiectele in derulare, pentru ca stoparea lor inseamna irosirea banilor publici deja platiti. Ii dau dreptate lui Mihai Razvan Ungureanu, nici eu nu am apetente pentru piscine in toata tara, nici macar pentru cea de la Lacul 1, cu atat mai mult cu cat eu, spre deosebire chiar si de acualul prim-ministru, nu inot", a declarat Udrea pentru MEDIAFAX.

Citeste si Premierul vrea reducerea anumitor cheltuieli ale ministerelor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.