Presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu a amenintat miercuri seara, la National TV, ca, la nevoie, va dezvalui lucruri compromitatoare despre unii dintre liderii PSD si ai actualei Puteri. Intrebat de reporter, in cadrul emisiunii "Miezul problemei", daca are informatii incendiare despre lideri ai PSD si despre politicieni din actualul arc guvernamental, Popescu a raspuns sec: "Foarte multe". "N-as vrea sa le dau acum dar, daca va fi nevoie, le voi spune in mod direct. Nu le tainuiesc. Mie mi s-a parut normal si in activitatea de ministru sa nu controlez ce au facut ministrii dinaintea mea, ci sa-mi vad de activitatea mea de ministru, sa-mi vad de viata mea, de munca mea, de familia mea. Deci nu mi se pare normal sa intervin in viata altora sau in afacerile altora. Dar asta nu inseamna ca nu stiu sau ca nu am foarte multe informatii", a avertizat liderul PSD.

El a sustinut ca in masura in care va constata ca in continuare se fac abuzuri politice in cazul sau, va fi "obligat" sa iasa in presa si sa prezinte "mai multe lucruri, nu ca pe o razbunare politica, ci ca pe o prezentare a realitatii politice din Romania". De altfel, Dan Ioan Popescu a vorbit si despre relatiile sale cu conducerea PSD. El a mentionat ca raportul pe care il are cu presedintele PSD "este unul foarte bun" si a respins informatiile din presa potrivit carora conducerea PSD ar urmari indepartarea de la conducerea organizatiei Bucuresti. Liderul pesedist a mai spus ca are o relatie buna si cu Adrian Nastase si ca este "un mare admirator al personalitatii lui Ion Iliescu".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.